EquusMo

Team EquusMo

Wie ben Ik?

Ik zit al heel erg lang in de paarden. Ik ben begonnen als klein meisje en was altijd te vinden op de manege. De passie en de liefde voor de paarden is echt altijd gebleven. Ik was zo verliefd op deze mooie dieren. Toen ik mijn ouders na jaren zeuren kon overtuigen dat ik toch echt een paardenmeisje was, was ik altijd op de manege te vinden. Naast dat ik veel dressuur reed heb ik ook geweldige buitenritten gemaakt. Over het strand zo hard als je kon met de wind door je haren heen. Geweldig was dat. Het rijden deed ik altijd met zoveel liefde en respect voor het wezen paard. Probeerde zelf alles zo goed mogelijk te leren en te verbeteren. Zo ging ik bijvoorbeeld op mijn fiets leren staan en zitten. Zelf op ZZ-niveau gereden, de momenten die me meest bijblijven zijn die momenten waarbij je je helemaal een voelde met je paard. Dit zijn momenten geweest op wedstrijd, thuis en  buitenritten. Dan leek alsof ik zweefde samen met mijn paard door de baan heen.  Dat gevoel gun ik iedereen. MAGISCH is dat!

Ik heb van heel veel zeer goede instructeurs les gehad, onder andere Monique Peutz waar ik hele mooie herinneringen aan koester, Antoine de Bodt, Anneke Muilwijk die helaas is overleden die met zoveel liefde en respect lesgaf. Ik ben altijd op zoek geweest naar instructeurs die met respect voor zowel paard als ruiter lesgaven. Dit wil ik zelf ook uitdragen als instructeur. Ik heb vele opleidingen gevolgd en ben inmiddels naast basisinstructeur FREESTYLE, ORUN 2, ORUN 3 INSTRUCTEUR ook RUITERCOACH en volg diverse mensen die naar mijn idee het verschil maken in paardenland. Zoals Zefanja Vermeulen, Warrick Schiller, Rien van der Schaft, Tristan Tucker.  

Visie

Mijn visie is dat elk paard alles voor de eigenaar doet. Ondanks de mogelijke beperkingen. Dat als er verzet is dat je paard wat verteld tegen je. Ik geloof dat als paard en eigenaar elkaar echt begrijpen er geen enkele belemmering meer hoeft te zijn voor rijden met magie! Daarom gebruik ik 4 peilers, Rechtrichten, Connectie, Gevoel en Balans, zodat paard en ruiter elkaar echt gaan begrijpen en er magie ontstaat.

Missie

Mijn missie is paardengeluk te creëren zowel voor paarden als voor de ruiters! Om echte magie te laten gebeuren tussen jou en je paard of dat nu op grond of in het zadel is. Pure magie door Rechtrichten, Connectie en Gevoel en Balans!